Whaly 435 (nieuw model)


sinds 6-1-2024 18:52:07


prijs: € 3695
Locatie : Steenbergen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


BESCHRIJVING  

Een oerdegelijk Nederlands kwaliteitsproduct gemaakt van polyethyleen kunststof! Grootste voordelen van de Whaly : enorm stabiel veel binnenruimte erg veilig (hoge wanden en diepe boot) Oersterk en slagvast (erg handig met jeugd of professionele gebruikers) 100 % recyclebaar Door en door gekleurd (krassen vallen dus minder op) Onderhoudsvrij. Garantie Alle whaly’s hebben 3 jaar fabrieksgarantie op materiaal- en productiefouten. Het is aan te bevelen bij de Whaly 435 een roeisysteem aan te schaffen. U kunt de boot dan als roeiboot gebruiken. Een roeisysteem is goed voor kinderen die nog niet met een motor mogen/kunnen varen of als hulpmiddel als de motor niet goed functioneerd. U kunt het roeisysteem meebestellen als accessoire bij uw aankoop van de boot. 

Garantie:  Iedere Whaly wordt geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie op materiaal- en constructiefouten van de romp. De accessoires zoals de loosstop, roeispanen en roeidollen kennen een fabrieksgarantie van 1 jaar bij normaal gebruik.

Naast de standaard kleuren is het mogelijk om de boot te bestellen in de kleuren: Marmer, geel, wit, oranje, donkergroen en zwart. Veelal kennen deze kleuren een langere levertijd. Informeer naar de mogelijkheden.

Specificaties:


 ●  Geschikt voor: 12 personen
 ●  Lengte in cm: 435
 ●  Breedte in cm: 175
 ●  Gewicht in kg: 190
 ●  Max. vermogen: 30 pk
Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij


 

 

 

 

 

Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij

STANDAARD UITRUSTING


 ● lifeline (grijplijn rondom de boot)
 ● Opbergvak in de boeg
 ● Roestvrijstalen motorplaat
 ● 1 loosplug 
MEER INFORMATIE

Lengte: 4,3
Kenmerken: Kopen in SteenbergenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 114283614 Meld aan Aanbodpagina