Watertaxi Hoorn, rondvaarten, verhuur fluisterboot

sinds 28-2-2022 11:17:06

  • Grote foto watertaxi hoorn rondvaarten verhuur fluisterboot watersport en boten boten verhuur en vakanties
  • Grote foto watertaxi hoorn rondvaarten verhuur fluisterboot watersport en boten boten verhuur en vakanties
  • Grote foto watertaxi hoorn rondvaarten verhuur fluisterboot watersport en boten boten verhuur en vakanties
Grote foto watertaxi hoorn rondvaarten verhuur fluisterboot watersport en boten boten verhuur en vakanties Grote foto watertaxi hoorn rondvaarten verhuur fluisterboot watersport en boten boten verhuur en vakanties Grote foto watertaxi hoorn rondvaarten verhuur fluisterboot watersport en boten boten verhuur en vakanties
prijs: Op aanvraag
Locatie : Hoorn  (Noord-Holland)

Kenmerken

Soort boot : Anders

Beschrijving

De leukste rondvaart boven Amsterdam maak je bij Watertaxi Hoorn. Direct bij de verschillende parkeerlocaties hebben wij handige opstapplekken voorzien van leuning en ‘luie’ trap. Hiervandaan vaart u in 10 minuten naar het centrum of de oude haven alwaar parkeren niet zo makkelijk is.
Heeft u meer tijd? Wij maken graag een rondvaart met u en uw gezelschap. De schipper vertelt u graag over de mooiste plekken van Hoorn waar we langs varen. Aan boord zijn standaard gekoelde drankjes aanwezig. Uitstappen kan op de halte van uw keuze.
Wij varen voornamelijk met open boten aangezien we onder enkele erg lage bruggen doorvaren en zo kunt u het beste genieten van het uitzicht. Natuurlijk hebben we paraplu’s en lekkere dekentjes aan boord. We beschikken over diverse boten en hebben een capaciteit van ruim 50 gasten.
Geïnteresseerd in een tochtje met de Watertaxi, of heeft u bijzondere wensen in verband met een feestje, een verrassing die u voor iemand in petto heeft, een aparte locatie voor bruiloftsfoto’s, as verstrooiing van een geliefde? Maak om te beginnen eens een tochtje door onze site en ontdek wie we zijn en wat u allemaal kunnen bieden.
Wilt u liever zelf varen? Watertaxi Hoorn verhuurt ook een fluisterboot (max. 8 opvarenden) voor diegenen die liever zelf schipperen.
Voor vragen of boekingen kunt u ons bellen of mailen. Welkom aan boord!

Kenmerken: Soort boot: Anders, Kopen in Hoorn


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 28186609 Meld aan Aanbodpagina