Wandbekleding Viva Cover


sinds 30-6-2022 03:01:12

  • Grote foto wandbekleding viva cover watersport en boten accessoires en onderhoud
  • Grote foto wandbekleding viva cover watersport en boten accessoires en onderhoud
  • Grote foto wandbekleding viva cover watersport en boten accessoires en onderhoud
Grote foto wandbekleding viva cover watersport en boten accessoires en onderhoud Grote foto wandbekleding viva cover watersport en boten accessoires en onderhoud Grote foto wandbekleding viva cover watersport en boten accessoires en onderhoud
prijs: € 34,95
Locatie : Spijkenisse  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Wandbekleding Viva COVER, uit de Nautolex Marine Vinyl collectie, heeft een vinyl toplaag die aan de onderzijde is voorzien van een vaste 4mm foamlaag en is speciaal ontwikkeld voor wand- en plafondbekleding.

 Viva COVER, uit de Nautolex Marine Vinyl collectie, heeft een vinyl toplaag die aan de onderzijde is voorzien van een vaste 4mm foamlaag en is speciaal ontwikkeld voor wand- en plafondbekleding.

De foamlaag zorgt voor zowel een isolerende werking als voor het opvangen van oneffenheden in de ondergrond. Tevens zorgt de foamlaag voor een “rijke” en warme uitstraling van het materiaal. Het vinyl is voorzien van PreFixx; een beschermende vloeistof die is geïmpregneerd in de toplaag van het materiaal.

PreFixx biedt het materiaal een buitengewone bescherming tegen slijtage, verkleuring en veroudering. Tevens voorkomt het dat stoffen als koffie, inkt, bloed en vele andere stoffen tot het materiaal kunnen doordringen en vlekken op het materiaal kunnen achterlaten.
De toplaag is 100 % waterdicht, zeewaterbestendig en rot- en schimmelvrij.
Het vinyl is water-afwasbaar en zo sterk dat het zelfs met nagellak remover is schoon te maken.
Nautolex Cover is te bespannen op houten panelen of direct te verlijmen op een houten, polyester, aluminium, betonnen of stalen ondergrond (staal dient eerst van een roestwerende laag te worden voorzien).

 

Breedte: 137cm

Prijzen zijn per strekkende meter

SPECIFICATIES:

 ● EAN (artikelcode): 0


Kenmerken: Kopen in SpijkenisseKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24167667 Meld aan Aanbodpagina