Sleepkabel 4x4 sport - Composiet touw - breeksterkte 24.000


sinds 30-10-2020 3:04:42

Grote foto sleepkabel 4x4 sport composiet touw breeksterkte 24.000 watersport en boten overige watersport en boten
prijs: € 121
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Sleepkabel voor de 4x4 sport. 8 strengen kinetische sleepkabel. Composiet touw is een van de meest slijtvaste touwen die er bestaat, rot en UV bestendig, nat en droog dezelfde breeksterkte en rek.
Dit is een composiet touw samengesteld uit een hoge sterktegraad polyester garens en een hoge sterktegraad polypropyleen. Deze combinatie geeft het uitstekende slijtvastheid eigenschappen vergeleken met elke andere touwsoort. Deze sterke constructie biedt flexibiliteit, uitstekende schuur,- en hittebestendigheid. Omdat dit touw minder rekt dan nylonlijn is de snapback (de terugslag) lager.
Dikte 36 mm. Breeksterkte: 24.000 kg. Rek volgens de nieuwe berekening van de OICMF aangepast naar 21% op 100% van de Breeksterkte. Meer rek is ook niet veilig, je wilt geen elastiekje tussen twee voertuigen hebben, denk eens aan wat er gebeurd met een harpsluiting als er ergens in de constructie iets zou breken.
De sleepkabel is perfect bruikbaar voor de 4x4 sport. Het touw vangt de piekbelasting van de ruk op waardoor er geen schade aan de 4x4 ontstaat. Wij leveren dit touw in een aantal lengtes. Benodigde Harpsluitingen vindt u elders in de winkel.
Bij dit product komen nog verzendkosten. Zie voor informatie hierover het kopje 'Verzendkosten' in het Klantenservice-menu onderaan deze pagina.SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 5572
 ● Type: Offered


Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24066121 Meld aan Aanbodpagina