Pontonboot, ELEKTRISCHE watertram met panelen


sinds 4-9-2023 01:35:42

Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten Grote foto pontonboot elektrische watertram met panelen watersport en boten speedboten
prijs: € 46000
Locatie : Ostróda, poland  (Groningen)

Kenmerken

Bouwjaar : 2023
Brandstof : Electrisch
Lengte : 5 tot 7 meter
Materiaal : Aluminium
Motorvermorgen : 10 pk
Staat : Nieuw

Beschrijving

Wij zijn een fabrikant van woonboten, catamarans, pontonboten en drijvende steigers. Al onze modellen zijn beschikbaar op de website van het bedrijf onze website en in andere advertenties.
ESCOBART 625 - Brede functionaliteit en aanpassing aan de behoeften van gebruikers maken het tot een apparaat dat bedoeld is voor gezinsrecreatie, dagcruises op meren en rivieren, maar ook een plek voor het organiseren van sociale bijeenkomsten die tot lang na zonsondergang kunnen duren. Het is bedoeld voor individueel en commercieel gebruik. Het zal het aanbod verrijken van elke entiteit die zich bezighoudt met toeristisch verkeer. Het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit en compositorische oplossingen zorgen ervoor dat Esscocart 625 uniek aanvoelt, en de tijd die eraan wordt besteed, zorgt voor een onvergetelijke ervaring die nog lang zal worden herinnerd. Een ruim dek, een hoekbank in het achterschip en comfortabele stoelen in de boeg zorgen voor gemak en comfort voor 10 personen aan boord. Oog voor detail en doordachte oplossingen voldoen aan alle wensen op het gebied van recreatie en ontspanning op het water.
TECHNISCHE SPECIFICATIES:
LENGTE: 6m
BREEDTE: 2,5m
HOOGTE: 3,2 m
- BOVEN DE WATERLIJN: 2,7 m
Onderdompeling: 0,4-0,6 m
GEWICHT: 900/1250 kg
MAX PAS. - 10 PERSONEN
CATEGORIEËN: D
MAX. MOTOR: 70 KW
ROMP
Model "D" romp gemaakt van polyethyleen of aluminium drijvers. De vorm van de drijvers en de afwerking zorgen voor een zelfdragende structuur en hoge stabiliteit, wat gebruiksgemak (geen kantelen) en veiligheid betekent, en de dwarsdoorsnede zorgt voor een hoge initiële waterverplaatsing en een zeer goede verhouding tussen massa en waterverplaatsing, waardoor voor gebruik in ondiep water dankzij lage diepgang. Zorgvuldig geprofileerde snavels minimaliseren de frontale weerstand. Frame gemaakt van aluminium profielen.

STANDAARD UITRUSTING:
- polyethyleen drijvers (kleur om uit te kiezen)
- aluminium frame
VLOER: synthetisch teak (witte of zwarte streep)
TANK: Kunststof brandstoftank van 20 liter
BARRIÈRES: roestvrij staal 304, diameter 30
ACCU'S: 1 X 120AH AGM / service
VERLICHTING: - externe navigatieverlichting (rood, groen, witte bovenkant)
LUIDSPREKERS: 2 X 80W marine
LADERAANSLUITING + VICTRON 10A LADER
SPIEGEL: aangepast aan max. motorvermogen. 70KM
STOELEN: gemaakt van hoogwaardige materialen (keuze uit 2 kleuren) voor 10 personen
MECHANISCHE CONTROLE
stuurhuis: meters - brandstofmeter, spanningsmeter, stuurwiel,
NAV lichtschakelaars + claxon, MP3-radio, sigarettenaansteker/USB-aansluiting
ENTREEDEUREN: 3 STUKS
AANMEERKLEDEN 250 mm: 4 stuks
RUBBER BESCHERMINGEN: links / rechts
SLEEPHAKEN: 2 STUKS
HELMSTOEL: gestoffeerd / verstelbaar
DRANKHOUDERS: 5 stuks
ENTREELADDER
TRANSPORTHAKEN: 4 stuks

EXTRA UITRUSTING:
ALUMINIUM DRIJFT
BRANDSTOFTANK: roestvrij staal 304 - PLN 15. / liter
VERLICHTING: - stoelverlichting / blauwe LED
- vlotterverlichting / blauwe LED
GELUID GELUIDSSYSTEEM: 4 X 100W
JBL 200W SUBWOOFER + versterker
STOELEN: twee kleuren naar keuze Slilvertex + Diamante, één kleur in Caro, + logo
USB-AANSLUITING / opladen in elke stoel (4 stuks)
AANMEERAPPARATUUR: landvasten 2 x 8 m, bootshaak, rubberen stootranden 6 stuks
REDDINGSUITRUSTING: 10 reddingsvesten, 1 x reddingsboei fi 60, 2 x poederbrandblusser 2 kg
HELMERSTOEL: volledig verstelbaar + rugleuningverstelling
SKIËR HANDVAT
ACCU'S: 2 X 200 Ah AGM, service
VICTRON 30A-LADER
ECHOSONAR: GPS Lowrance HOOK2 4x
Kenmerken: Bouwjaar: 2023, Brandstof: Electrisch, Lengte: 5 tot 7 meter, Materiaal: Aluminium, Motorvermorgen: 10 pk, Staat: Nieuw, Kopen in Ostróda, Poland


Stuur bericht
Advertentienummer: 59582349 Meld aan Aanbodpagina