LEMSTERAKEN EN ANDERE PLATBODEMS TE HUUR


sinds 11-1-2022 08:54:47

Grote foto lemsteraken en andere platbodems te huur watersport en boten platbodems Grote foto lemsteraken en andere platbodems te huur watersport en boten platbodems Grote foto lemsteraken en andere platbodems te huur watersport en boten platbodems Grote foto lemsteraken en andere platbodems te huur watersport en boten platbodems Grote foto lemsteraken en andere platbodems te huur watersport en boten platbodems Grote foto lemsteraken en andere platbodems te huur watersport en boten platbodems Grote foto lemsteraken en andere platbodems te huur watersport en boten platbodems
prijs: Op aanvraag
Locatie : Leeuwarden  (Friesland)

Kenmerken

Staat : Zo goed als nieuw

Beschrijving

Sinds het seizoen 2019 bieden wij (Platbodemverhuur Friesland - Sailcharter Leeuwarden) vanuit diverse plaatsen in Friesland platbodems in verschillende afmetingen te huur aan. De schepen zijn door de eigenaren in de wintermaanden met veel inzet en liefde professioneel, o.a. door de steun van scheepswerf "Watersport Twee Provinciën" verzorgd en onderhouden.
De crew van Platbodemverhuur Friesland heeft meer dan 20 jaar ervaring in zowel de charter business, als ook in het zeilen met deze schepen, zodat u goed en bekwaam begeleid wordt in de keuze van het schip, tevens helpen wij u graag verder bij uw reisplanning, ... Het boekingskantoor is gevestigt in de Friese hoofdstad Leeuwarden, de vertrekhavens zijn Makkum, Stavoren, Heeg en Leeuwarden.
Kenmerken: Staat: Zo goed als nieuw, Kopen in Leeuwarden


Stuur bericht
Advertentienummer: 27794219 Meld aan Aanbodpagina