Henneptouw met lus - 3 strengen


sinds 30-10-2020 3:04:40

Grote foto henneptouw met lus 3 strengen watersport en boten overige watersport en boten
prijs: € 122,50
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Klimtouw van 34 mm dik soepel Hennep met aan een zijde een lus. De onderkant van dit touw is afgewerkt met een gelijmde krimpkous.
Dit touw is minder strak geslagen dan het 6 strengen Hennep touw waardoor er gemakkelijk ook knopen in gemaakt kunnen worden, maar let op, voor zulk dik touw is 50 cm extra touw nodig per knoop.
Let op: hier staan alleen enkele voorbeeld lengtes met prijzen vermeld maar dit is geen standaard voorraad product. Wij maken deze touwen in elke lengte voor u maar pas na bestelling waardoor het een maatwerk product betreft wat niet onder het herroepingsrecht valt.
Het touw kan dienen als vluchttouw of als klimtouw. Wie niet goed in klimmen is kan altijd zelf een paar knopen in dit touw leggen maar dit kost veel lengte van het materiaal. U kunt dan het beste de 15 meter lange versie van dit touw kopen of de 34 mm versie die bij ons verkrijgbaar is in elke gewenste lengte (prijs per meter). Bij het 34 mm zit er standaard geen lus ingevlochten. Maar deze kan als optie nog wel aangebracht worden.

Extra info:
3 strengenSPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 5572
 ● Type: Offered


Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24066186 Meld aan Aanbodpagina