Garnalennet duwnet visnet schepnet


sinds 20-4-2017 16:55:59

  • Grote foto garnalennet duwnet visnet schepnet watersport en boten algemeen
  • Grote foto garnalennet duwnet visnet schepnet watersport en boten algemeen
  • Grote foto garnalennet duwnet visnet schepnet watersport en boten algemeen
  • Grote foto garnalennet duwnet visnet schepnet watersport en boten algemeen
Grote foto garnalennet duwnet visnet schepnet watersport en boten algemeen Grote foto garnalennet duwnet visnet schepnet watersport en boten algemeen Grote foto garnalennet duwnet visnet schepnet watersport en boten algemeen Grote foto garnalennet duwnet visnet schepnet watersport en boten algemeen
prijs: € 125
Locatie : Zandvoort  (Noord-Holland)

Kenmerken

Artikel : Overig
Staat : Nieuw

Beschrijving

Het vissen op garnalen is zeldzaam aan het worden. Maar zeg nou zelf, wat is er fijner dan in een waadpak tussen de zandbanken langs de Noordzeekust te lopen? Even onthaasten en genieten van de natuur, bij voorkeur met een windje in de haren en een zonnetje in het gezicht.
Het is iedere keer weer een verrassing wat er allemaal in het net terecht komt. Iets wat ook vaak de aandacht trekt van menig wandelaar en toerist. Soms een scharretje, krabbetje en wat groen. Maar het is toch altijd te doen om de echte Noordzee garnalen.
Speciaal voor de liefhebbers van dit oude ambacht maak ik, als Zandvoortse hobbyist, deze handgemaakte garnalennetten. De duwnetten zijn licht in het gebruik. U kunt nu, in tegenstelling tot de zware sleepnetten, alleen de zee in om garnalen te vangen. Ook heeft u geen last van "tegenliggers". Een ander voordeel is dat ze zeer wendbaar zijn en alle plekken tussen de banken kunnen worden “bezocht” . Bovendien geeft de duwstok meer houvast bij bodemoneffenheden. Ook wordt de garnaal tijdens het vissen niet verjaagd omdat men achter het net loopt.
De netten zijn voorzien van een flinke kuil waarin ruimte is voor meerdere kilo’s garnaal. Het fijnmazig nylon netmateriaal is oersterk en doorgelust op het houtwerk aangebracht. De netten zijn demontabel en dus makkelijk te vervoeren per auto, caravan of fiets.
Netten leverbaar in 3 maten:
netbreedte 1.20 m; €125
netbreedte 1.50 m; €155
netbreedte 1.80 m; €175

Voor info mbt voorraad of andere vragen
023 5716520 of 06 40458900 (tot 21.00 uur)

Kenmerken: Artikel: Overig, Staat: Nieuw, Kopen in Zandvoort


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 2022603 Meld aan Aanbodpagina