Eurol 10W-30 1L


sinds 18-3-2023 03:02:28

Grote foto eurol 10w 30 1l watersport en boten accessoires en onderhoud
prijs: € 14,95
Locatie : Steenbergen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


NAUTIC LINE 10W30 OUTBOARD

Eurol Nautic L is een motorolie die zorgt voor een optimale smering en bescherming van 4-takt buiten- boordmotoren.

De olie voldoet aan de NMMA FCW eisen, zoals bescherming tegen roest en corrosie bij contact met (zout) water, een beperkte viscositeitsafname na langdurig gebruik en een uitstekende bescherming tegen slijtage en afzettingen.

Eurol Nautic Line FCW bevat speciale additieven die slijtage bij zowel lage als hoge snelheden tot een minimum beperken


Snelle levering - Scherpe prijzen - ruim assortiment - Veilig betalen - snelle levering -  deskundig advies - verhuur mogelijk.

Rozeboom Watersport biedt een ruim assortiment aan sloepen, console en visboten. U kunt bij ons terecht voor de verkoop en verhuur van sloepen van de merken Remus, Amigo, talamex en Brig rubberboten en een groot assortiment watersportartikelen. Ook zijn wij dealer van Mercury/ Suzuki buitenboordmotoren, verrichten wij onderhoudsbeurten en voeren wij reparaties uit aan alle merken buitenboordmotoren. 

Verhuur: mogelijk
Niet op zoek naar koop maar huur? Dat kan bij ons ook. We verhuren sloepen voor 6 en 8 personen om mee te varen over de vliet, trailers voor het vervoer van uw eigen boot, maar ook een boot om mee te vissen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de prijzen? Neem vrijblijvende contact op of klik via onderstaande buttons naar de desbetreffende website pagina.

Contact
Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staan wij altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. U kunt ons bereiken op 06-38631830 of e-mailen via  info@rozeboomwatersport.nl. 

Bezoekadres:
Rozeboom Watersport VOF
Wipstraat 23
4651XW
Steenbergen NB

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar.  Mail ons op info@rozeboomwatersport.nl of bezoek ons. Rozeboom Watersport is gevestigd in Steenbergen (Noord Brabant) centraal gelegen tussen Bergen op Zoom. Roosendaal, Tholen, Dintelmond, Dinteloord en Willemstad.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 8712569009968
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 100145


Kenmerken: Kopen in SteenbergenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27850898 Meld aan Aanbodpagina