EPROPULSION SPIRIT 1.0 PLUS (48V) OUTBOARD TILLER


sinds 14-10-2021 04:27:42

  • Grote foto epropulsion spirit 1.0 plus 48v outboard tiller watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
  • Grote foto epropulsion spirit 1.0 plus 48v outboard tiller watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
  • Grote foto epropulsion spirit 1.0 plus 48v outboard tiller watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
  • Grote foto epropulsion spirit 1.0 plus 48v outboard tiller watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
  • Grote foto epropulsion spirit 1.0 plus 48v outboard tiller watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
Grote foto epropulsion spirit 1.0 plus 48v outboard tiller watersport en boten buiten en binnenboordmotoren Grote foto epropulsion spirit 1.0 plus 48v outboard tiller watersport en boten buiten en binnenboordmotoren Grote foto epropulsion spirit 1.0 plus 48v outboard tiller watersport en boten buiten en binnenboordmotoren Grote foto epropulsion spirit 1.0 plus 48v outboard tiller watersport en boten buiten en binnenboordmotoren Grote foto epropulsion spirit 1.0 plus 48v outboard tiller watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
prijs: € 1949
Locatie : Steenbergen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


PRODUCTBESCHRIJVING
De ePropulsion Spirit 1.0 Plus is een lichtgewicht elektrische buitenboordmotor met een geïntegreerde accu: de beste in zijn klasse! De capaciteit is 25% hoger dan de normale Spirit 1.0 en daarmee heb je een langer bereik. Daarnaast is het mogelijk om de Spirit 1.0 Plus aan te sluiten op een tweede accu.
1275W ONZINKBARE BATTERIJ
De ePropulsion Spirit 1.0R is geschikt voor de voortstuwing van alle boten tot 1,5 ton. De motor is voorzien van een eenvoudig te demonteren 1000W onzinkbare batterij. Het vermogen hiervan is te vergelijken met 4 PK.
GELEVERD ALS COMPLETE SET
De Spirit 1.0R wordt met een compleet pakket geleverd u ontvangt een multifunctioneel display, schroef, accu, oplader en intelligente sleutel.
HET VOORDEEL VAN EEN TWEEDE BATTERIJ
Alle onderdelen van de ePropulsion zijn apart leverbaar. Zo ook de batterij die eenvoudig los te koppelen is. Het is dus mogelijk om een tweede batterij bij te kopen. Als u met twee volgeladen batterijen op stap gaat verzekert u zichzelf van een goede dag varen.
 
SPECIFICATIES
Algemeen
Vermogen1276 W (vergelijkbaar met 4 PK)
Gewicht10,6 Kg
Type accuLithium/Polymer
Staartlengte625 mm (kortstaart)
Roer360 graden, vergrendelbaar
TrimmenHandmatig in 4 posities
AandrijvingTraploos
BedieningHandbediening
Diameter schroef280 mm
Aansluitbaar op externe accu 
Accu
Oplaadtijd (snel laden)3 uur
Oplaadtijd (normaal laden)7 uur
Gewicht8,8 kg
Radius langzaam
Snelheid4,3 km/u
Afstand87 km
Gebruiksduur20 uur
Radius half vermogen
Snelheid6,8 km/u
Afstand34 km
Gebruiksduur5 uur
Radius vol vermogen
Snelheid9,4 km/u
Afstand11,8
Gebruiksduur1 uur

 
 

Snelle levering - Scherpe prijzen - ruim assortiment - Veilig betalen - snelle levering -  deskundig advies - verhuur mogelijk.
Rozeboom Watersport biedt een ruim assortiment aan sloepen, console en visboten. U kunt bij ons terecht voor de verkoop en verhuur van sloepen van de merken Remus, Amigo, talamex en Brig rubberboten en een groot assortiment watersportartikelen. Ook zijn wij dealer van Mercury/ Suzuki buitenboordmotoren, verrichten wij onderhoudsbeurten en voeren wij reparaties uit aan alle merken buitenboordmotoren. 
Verhuur: mogelijk
Niet op zoek naar koop maar huur? Dat kan bij ons ook. We verhuren sloepen voor 6 en 8 personen om mee te varen over de vliet, trailers voor het vervoer van uw eigen boot, maar ook een boot om mee te vissen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de prijzen? Neem vrijblijvende contact op of klik via onderstaande buttons naar de desbetreffende website pagina.
Contact
Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staan wij altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. U kunt ons bereiken op 06-38631830 of e-mailen via  info@rozeboomwatersport.nl. 
Bezoekadres:
Rozeboom Watersport VOF
Wipstraat 23
4651XW
Steenbergen NB
Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar.  Mail ons op info@rozeboomwatersport.nl of bezoek ons. Rozeboom Watersport is gevestigd in Steenbergen (Noord Brabant) centraal gelegen tussen Bergen op Zoom. Roosendaal, Tholen, Dintelmond, Dinteloord en Willemstad.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● SKU (eigen artikel code): SP-0000-X1
 ● Import prijs: € 1949,00


Kenmerken: Kopen in SteenbergenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23663658 Meld aan Aanbodpagina