Bootsloperij en Ophaaldienst haalt uw oude boot graag op.


sinds 4-11-2021 10:31:47

  • Grote foto bootsloperij en ophaaldienst haalt uw oude boot graag op. watersport en boten motorboten en jachten
  • Grote foto bootsloperij en ophaaldienst haalt uw oude boot graag op. watersport en boten motorboten en jachten
Grote foto bootsloperij en ophaaldienst haalt uw oude boot graag op. watersport en boten motorboten en jachten Grote foto bootsloperij en ophaaldienst haalt uw oude boot graag op. watersport en boten motorboten en jachten
prijs: -
Locatie : 's-gravenhage  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Bootsloperij & Ophaaldienst Nederland BEL 085 – 30 35 871 (gratis en vrijblijvend)

U kunt ons als bergingsbedrijf en bootsloperij inschakelen voor het ophalen en afvoeren van boten, sloepen, zeilboten en jachten. Wij doen dit op een milieuvriendelijke en duurzame manier, waarbij een groot deel van de boten gerecycled wordt. Zeilboten of motorboten gemaakt van polyester, hout of staal kunnen milieuvriendelijk worden gesloopt. Bootsloperij Ophaaldienst Nederland zorgt er voor dat deze materialen vermalen worden tot fijne grondstof voor het vervaardigen van nieuwe producten. Ook zorgen wij voor het transport van boten zodat u als klant hiermee wordt ontzien.

Wie is Bootsloperij & Ophaaldienst?

Wij zijn een bootsloperij, bootinkoop- en ophaaldienst voor alle soorten boten. Wij zijn gevestigd in Den Haag en opereren door heel Nederland en België. Wij bestaan als bedrijf al sinds 1993 en nemen dagelijks boten in. Wij komen vaak eerst op locatie bij de boot kijken. Iedere boot is immers anders en verdient maatwerk.

Welke boten nemen wij aan?

Het maakt ons niet uit of u een sloep, zeilboot, motorboot of jacht heeft. Ook een beroepsvaartuig is welkom. Wij kijken ook niet naar de lengte van uw boot. Sommige sloopbedrijven nemen alleen kleine bootjes aan. Wij zijn een bedrijf dat alles aanneemt ongeacht de lengte.

Hoe snel kunnen wij schakelen?

Als een aanvraag stuurt of ons belt, dan krijgt u direct een reactie terug. Via e-mail binnen enkele uren. Wij komen dan meestal binnen 1 á 2 dagen bij u langs om bij de boot te kijken. Dit kan ook in het weekend of ‘s avonds. Wij maken dan afspraken over de eventuele overname. Bij akkoord kunnen wij uw boot indien gewenst binnen 2 á 3 werkdagen ophalen. Omdat wij verschillende transportmiddelen hebben (via water of over de weg) kunnen wij het transport zelf, en dus snel, regelen.

Hoe werkt het slopen van mijn boot?

Een boot bestaat voor het grootste gedeelte uit een romp van staal, hout of polyester. Deze romp slopen is dan ook het grootste werk. Daarnaast wordt alle apparatuur, de motor, de mast en toebehoren verwijderd. Deze worden uiteindelijk schoongemaakt en vaak opnieuw gebruikt voor tweedehands boten recycling. Wij doen ook op verzoek reparaties voor klanten en gebruiken deze onderdelen dan vaak zelf.

Benieuwd hoe duur het kan kosten? Bel 06 - 38 31 80 14. Of bezoek onze website bootsloperij punt net.
 Bootsloperij Ophaaldienst - Inkoop - hozen/lichten/bergen - slopen en afvoeren. 


SPECIFICATIES:

 ● Aandrijving: Vaste schroef
 ● Besturing: Helmstok
 ● Bouwjaar: 1975
 ● Brandstof: Diesel
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Type: Tour-wedstrijdjacht
 ● Bad of douche: Ja
 ● Koelkast: Ja
 ● Kooktoestel/keuken: Ja
 ● Magnetron: Ja
 ● Oven: Ja
 ● Toilet(ten): Ja
 ● Verwarming: Ja
 ● Vriezer: Ja
 ● Airconditioning: Ja
 ● Acculader: Ja
 ● Dieptemeter: Ja
 ● Omvormer: Ja
 ● Vuilwatertank: Ja
 ● Waterdruksysteem: Ja
 ● Watertank: Ja
 ● Windgenerator: Ja
 ● Zonnepaneel: Ja


Kenmerken: Kopen in 's-gravenhageKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27184112 Meld aan Aanbodpagina